Η Εταιρία/

Εταιρικό Προφίλ

main photo

Από το 1986 κατασκευάζουμε κτήρια που χαρακτηρίζονται από την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ποιότητα κατασκευής τους. Έχοντας ως δημιουργικό αλλά και τεχνικό γνώμονα την ασφάλεια, την αντοχή και τη διάρκεια στο χρόνο, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες και μηχανικοί μας διασφαλίζουν αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν με την ανθεκτικότητα και τη διαχρονικότητά τους, ενώ παράλληλα επιβάλλονται με τις άριστες τεχνικές προδιαγραφές, τις καθαρές γραμμές και την αρχιτεκτονική προσωπικότητά τους.


Για μας η πώληση ενός ακινήτου δεν είναι μια στιγμιαία συναλλαγή αλλά έχει διάρκεια στο χρόνο αφού είμαστε δίπλα στους αγοραστές σε οτιδήποτε χρειαστεί. Έργα της εταιρείας μας έχουν κατασκευαστεί σε Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια ,Μαρούσι ,Μελίσσια, Νέα Ερυθραία, Νέο Ψυχικό Πεύκη Χαλάνδρι.

Στόχος μας είναι να κατασκευάζουμε κτίρια που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας και που θα στεγάζουν όλα αυτά που εσείς επιθυμείτε να πλαισιώσετε με την εμπειρία, την ασφάλεια, τη σιγουριά και την υψηλή αισθητική μιας μεγάλης τεχνικής εταιρείας, της Ελευθερίου Α.Ε.Τ.Ε.

Οικονομικές καταστάσεις 2016
Οικονομικές καταστάσεις 2015
Οικονομικές καταστάσεις 2014
Οικονομικές καταστάσεις 2013
Οικονομικές καταστάσεις 2012